Без минулого немає майбутнього…

1 травня 2023 року
НУБіП України
 26 квітня 2023 року другокурсники спеціальності «Журналістика» під кураторством Катерини Шевцової відвідали Музей історії університету.


Екскурсію, яка ознайомила студентів з історією зародження, становлення НУБіП і розвитком сільського господарства на теренах України, провела директор музею Марія Поливач. Вона розповіла про те, що музей складається з трьох відділів – це становлення сільського господарства в Україні, сьогодення й розділу, де йдеться про ймовірні перспективи розвитку вишу в дружній родині аграрних університетів держави, наступний відділ присвячений Другій світовій війні й учасникам АТО, третій – періоду відновлення Голосіївських інститутів, утворення УСГА, укладанню перших міжнародних угод тощо. Усе це представлено на світлинах і в експозиціях музею.

Дякуємо Марії Анатоліївні за цікаву екскурсію, мініподорож не лише Університетом, а й історіїєю загалом!

     

Потім студенти відвідали ботанічний сад НУБіП, де помилувались першими весняними квітами, пройшлись декоративними місточками і споглянули на чарівні струмки.

Студенти-другокурсники завітали й на Алею слави НУБіП, де встановлено погруддя першого декана сільськогосподарського відділення Миколи Червінського і науковців Петра Сльозкіна, Павла Пшеничного, Володимира Пересипкіна та багатьох інших.

Екскурсії мальовничими і цікавими місцями НУБіП потішили і сприяли гарному весняному настрою!


Горенко Оксана
студентка 2 курсу спеціальності «Журналістика»

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook