Від новачка до професіонала: підвищення кваліфікації на тренінгових курсах «Інсталяторів фотоелектричних станцій»!

2 травня 2023 року

 Квітень завершився очікуваною подією від ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження разом з ТОВ «Атмосфера», а саме новим випуском інсталяторів фотоелектричних станцій. Слухачі різних професій пройшли теоретичні та практичні навчання, на яких ознайомилися з різними видами фотоелектричних (сонячних) станцій, особливостями їх роботи, вибору та підключення.
Фахівці Інституту і Академії «Атмосфера» об’єднали свої зусилля, для розробки навчальної програми, яка відповідала б можливостям слухачів з різною базовою підготовкою та вимогам до навчання з встановлення електростанцій. У результаті сформована програма в більшості випадків дає можливість уникнути неправильних уявлень про використання схемних рішень з фотоелектричними станціями та самостійно розпочати свій шлях становлення експертом із сонячної енергетики.
Галузь з будівництва сонячних електростанцій вже багато років успішно розвивається, має суттєві інвестиції, що дозволяє створювати нові робочі місця. І з кожним роком такі інвестиції планують зростати. Отримати професійні спеціалізовані знання, - це можливість стати кваліфікованим фахівцем, який має перевагу на початку свого шляху за обраним напрямом спеціальності.
Вітаємо наших випускників, однодумців у сфері сонячної електроенергетики із завершенням навчальних курсів.

Якщо Ви бажаєте опанувати нову успішну професію, підвищити кваліфікацію, або просто отримати нові навички у сучасній сфері інсталяторів фотоелектричних станцій, наші курси пропонують такі можливості для Вас.

Андрій Петренко,
доцент кафедри електропостачання ім. В.М. Синькова
ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook