Відкрите лекційне заняття професора кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Любовець О.М.

1 травня 2023 року

Відповідно до графіку відкритих лекцій професором кафедри міжнародних відносин і суспільних наук гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України професором Любовець О.М. було проведено відкрите лекційне заняття: 27 квітня 2023 р.

Відкрита лекція була прочитана для студентів 2 курсу спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» з навчальної дисципліни «Історія міжнародних відносин (1918-1945)». Тема лекції «Міжнародні відносини в роки Другої світової війни».
Лекція розпочалася вчасно, було чітко визначено тему, план, мету та завдання лекції, її значення та зв’язок із попереднім навчальним матеріалом. Олена Любовець докладно зупинилася на специфіці міждержавних відносин навколо створення антигітлерівської коаліції та відкриття другого фронту, проаналізувала позицію та інтереси кожної з провідних країн-учасниць антигітлерівської коаліції. Під час лекції було спростовано низку російських наративів щодо зазначеної проблематики.

     

Лекція підготовлена та проведена на високому науково-методичному рівні з використанням інтерактивних технологій та залученням студентів до всебічного засвоєння матеріалу.
Відкриту лекцію відвідали викладачі кафедри.

 

 

 

Сергій Асатуров,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook