Українські Бітлз, або гурт «ХтоДе»

2 травня 2023, 18:23
НУБіП України

   29 квітня у медіалабораторії відбулась творча зустріч із музичним гуртом «ХтоДе», троє представників якого – отримали дипломи НУБіП.

"О музико! Найвища з мистецтв. Ти здатна підкорювати серця і відкорковувати душі людей". Саме в такому піднесеному настрої полишали медіалабораторію ті, хто мав змогу наживо почути акустичний виступ і оригінальні гітарні рифи, продемонстровані україноцентричним гуртом «ХтоДе».

«У піснях можна віднайти елементи альтернативи, рок-н-ролу, попу, блюзу, інді, психоделу та харду. Головне – концентрація на самобутності та пошук свого шляху», – сказав вокаліст Мар’ян Кондратюк. За його словами, створювати вірші та музику хлопці розпочали задовго до знайомства.

Учасники гурту раді були побувати у виші, який закінчили. Під час сесії запитань-відповідей музиканти ділились спогадами на кшталт того, як навчались і які здобували знання. Так, учасник гурту Олександр Денисюк, який закінчив факультет ветеринарної медицини працює за фахом і робить УЗД тваринам. Він порадив студентам починати працювати після 2, 3 курсів:
«Це буде ваш новий досвід і вплине на розширення вашого кругозору, щось побачите і почуєте нове для себе», – сказав він.

Натомість, його колега, вокаліст В’ячеслав Хаджиогло, розповів, що перед тим як вступити на відділення електрифікації і автоматизації сільського господарства університету закінчив Ізмаїльський агротехнічний коледж, де була потужна навчальна база. Серед іншого, він там навчився паяти і дізнався про основи електрики. Ці навички і вміння полегшило навчання в університеті.
«Окрім музики ми займаємося благодійністю та волонтерством. Нещодавно ми «закрили» збір на токарний станок, для однієї з бригад, що вартує поваги», – сказав музикант Олександр Денисюк.

Особисто на мене виступ справив приємне враження, а отож я обов’язково додам хлопців у свій плейлист. Гурт «ХтоДе» можна знайти в усіх соціальних мережах та на усіх стрімингових платформах, що раджу зробити і Вам!

Кирило Алещенко,
студент 1 курсу спеціальності «Журналістика»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook