Профорієнтаційна робота кафедри ВПМ триває

2 травня 2023 року
НУБіП України

 

 27 квітня 2023 року викладачами кафедри вищої та прикладної математики було проведено профорієнтаційний онлайн захід для абітурієнтів КЗ КОР «Фастівський ліцей інтернат», ІАЛ НУБіП України, Немішаївського ліцею №1. Адже саме час дізнатися усе, що хотіли знати учні про вступ, навчання, особливості освітніх програм у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Вибір професії - одне з найбільш відповідальних рішень, які приймає людина у житті.

            

        Зі вступним словом звернулася зав. кафедри (в.о.) Панталієнко Людмила Анатоліївна, яка ознайомила учнів з правилами вступу до університету та розповіла про освітні програми ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження НУБіП України. Далі ст. викл. кафедри Щербак Тетяна Миколаївна висвітлила докладно фахові спеціальності ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження та поринула майбутніх студентів у сфери діяльності інституту.

            

         Найцікавішим у заході, мабуть, були виступи студентів інституту ЕАіЕ, які просто та щиро розповіли про навчання за своєю спеціальністю 141, чому вони обрали саме цю спеціальність та ким планують стати після закінчення вишу. Також студенти поділились інформацією про гуртки, проєкти, до яких вони залучені, що вже зробили, щоб стати найкращими працівниками у своїй сфері, а також згадали веселі історії зі студентського життя.

                            

Зустріч пройшла цікаво і змістовно. Будемо раді бачити сьогоднішніх гостей нашими студентами.

Обирайте для себе - найкраще!

Перший пріоритет - Національний університет біоресурсів і природокористування України! 

                                                                                            Тетяна Щербак

          

         

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook