Англійська- це весело та цікаво!

2 травня 2023 року

Викладачі кафедри англійської філології активно залучали студентів до різноманітних творчих заходів протягом останнього тижня квітня.

В рамках тижня англійської мови старший викладач кафедри англійської філології Ірина Чернеля провела заняття, на якому студенти юридичного факультету представляли  презентації про значення англійської мови в глобалізованому світі та читали безсмертні сонети Шекспіра, а доцент Світлана Христюк та старший викладач Індіра Ренська провели лінгвістичну вікторину та конкурс декламування віршів англійською мовою зі студентами 2 курсу спеціальності "Професійна освіта та студентами 2 курсу спеціальності "Соціальна робота".

У студентському парку студенти представляли театральні етюди та інші творчі проекти, декламували вірші, розповідали цікаві та маловідомі факти про англомовні країни.

Також студенти 1 курсу юридичного та економічного факультетів зробили чудові презентації про життя та творчість видатного поета та драматурга і дуже красиво читали свої улюблені сонети Шекспіра. Його славетні твори залишили незабутній слід в історії світової літератури.

 

 Асистент кафедри англійської філології 

Сухомлин О.А.

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook