Аспіранти кафедри спеціальності 076 «підприємництво, торгівля та біржова діяльність» складають іспити у дистанційному форматі

3 травня 2023 року

            На кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності аспіранти спеціальності 076 «Підприємництво, торгівлі та біржова діяльність» приступили до складання іспитів за навчальною програмою другого семестру у дистанційному форматі.

3 травня 2023 року чотири аспіранти склали іспит з дисципліни «Ринок капіталу та організовані товарні ринки» дистанційно. З початку навчання в аспірантурі всі аспіранти мають доступ до навчальної платформи НУБІП України – elearn.edu.ua, що значно спрощує підхід до формування комплексу знань і вмінь та компетентностей і програмних результатів по визначених обов’язкових та вибіркових дисциплінах.
 
Наявність гнучкої системи поєднання очного та дистанційного навчання у підготовці здобувачів третього (освітньо-наукового) рівня вищої освіти за спеціальністю 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» сприяє якісному формуванню освітньої складової ОНП.
Валентина Яворська, доцент
кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook