Діалог зі студентами – запорука успішного навчання

4 травня 2023 року

Вже доброю традицією стало щотижневе проведення розширених старостатів в ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження, на яких присутні не лише старости та наставники, а й студентський загал. На даних зібраннях дирекція інституту намагається довести до всіх присутніх найактуальнішу інформацію щодо організації та проведення навчального процесу, а студенти в свою чергу можуть задати хвилюючі їх питання.
Цього разу порядок денний налічував низку питань повязаних із завершенням весняного семестру, складанням іспитів та проведенням практичного навчання студентів у літній період.

Звертаючись до студентського загалу директор інституту Віктор Каплун закцентував свою увагу на важливості відвідування занять студентами, оскільки відчувається чітка кореляція між відвідуваністю та академічними успіхами студентів. Тижневий моніторинг показав що середня відвідуваність студентів ННІ становить 77 %. У висновку, зі студентами груп, які мають низьку відвідуваність будуть проведені особисті бесіди.

 У підсумку свого виступу, директор Віктор Каплун нагадав усім присутнім про важливість організації заходів з нагоди святкування 125 річниці НУБіП України.

Заступник директора Віталій Савченко зосередив увагу на графіку освітнього процесу та назвав основні дати: початку екзаменаційної сесії, початку здачі випускних бакалаврських та магістерських робіт та початок проходження літньої практики.

Також Віталій Савченко звернув увагу випускників, що з метою успішного вступу до магістратури в університеті організовані безкоштовні онлайн курси з підготовки до складання єдиного вступного іспиту (ЄВІ).

Заступник директора Лілія Мартинюк проінформувала про виконання доручень шодо постановки на військовий облік студентів денної форми навчання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Був оприлюднений поіменний список студентів, які зобов’язані стати на облік у мобілізаційному відділі НУБіП України.

З атрадицією розширених старостатів заступники диреткора інституту відзначели наставника академічної групи ЕЕЕ-22001б Вячеслава Васюка, який активно провидить культорно-масові заходи зі своїми студентами, старост академічних груп Олександра Феньо (ЕЕЕ-22001бСт), Романа Березюка (ЕЕЕ-20001б), Богдану Гераймович (АКіТ-21001б), заступника старости Олексія Мартинюка (ЕЕЕ-21002бСт), які займають активну студенську позицію, є призерами предметних олімпіад та справжніми лідерами своїх груп.

Лілія Мартинюк,
заступник директора з виховної роботи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook