Друковані праці

Друковані праці у 2020 році членами студентського наукового гуртка "Імунітет рослин" кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересиппкіна

  1. Гентош Д.Т., Гармаш С. П. «Стійкість гороху до кореневих гнилей» Харків.
  2. Гентош Д.Т., Касян В. В. «Сортова стійкість ячменю ярого проти кореневих гнилей» Харків. 

 

Друковані праці у 2024 році членами студентського наукового гуртка "Імунітет рослин" кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересиппкіна

  1. Бойко В.В., Глим’язний В.А. Особливості розвитку пероноспорозу сої в умовах ФГ “Ваяк” Бориспільського району, Київської області. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  2. Гайдаржи М.А., Глим’язний В.А. Особливості розвитку борошнистої роси аґрусу в умовах наукової лабораторії «Плодоовочевий сад», Голосіївського району м. Київ. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  3. Перетятко М. І., Глим’язний В.А. Вплив протруйників на розвиток кореневих гнилей пшениці озимої. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»
  4. Забалуєва Д.Т., Артемчук І.П. Генетичні підходи до захисту рослин сої від фузаріозу. ІІІ Всеукраїнська науково-практична конференція здобувачів вищої освіти, присвячена до 126-річчя НУБіП України «Досягнення і перспективи в захисті та карантині рослин»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook