Щиро вітаємо Любов Михайлівну Худолій з Ювілеєм!

5 травня 2023, 8:00

 

Шановна Любов Михайлівно!   

З нагоди Вашого 70-річчя ми хотіли б висловити Вам щирі вітання та величезну подяку за Вашу трудову діяльність, внесок у розвиток науки та освіти, а також за Вашу непохитну віру у свої ідеали та принципи.
Тривалий час Ви очолювали кафедру банківської справи та страхування на економічному факультеті, маєте свою наукову школу, а також є авторитетною вченою, розумною жінкою та талановитим педагогом. Ваші досягнення в цій галузі не мають собі рівних, і Ви завжди були прикладом для багатьох людей, які хотіли б стати такими ж успішними, як і Ви. Але Ваше життя не обмежується лише професійною діяльністю. Ви є люблячою дружиною, турботливою мамою та відданим другом для багатьох людей. Ваша душевна теплота та відкритість завжди привертали до себе людей, та надавали їм опору та впевненість.

Хочемо побажати Вам міцного здоров'я, миру, благополуччя, невтомності та нових здобутків у професійній діяльності. Нехай поруч із Вами завжди будуть рідні люди та справжні друзі, які завжди підтримають Вас у будь-яких життєвих ситуаціях. І нехай Ваші старання виправдовуються вдячністю студентів та всіх, з ким Ви співпрацюєте.
   Бажаємо Вам натхнення, радості, мирного неба над головою та звичайного людського щастя, яке Ви заслуговуєте більше за кого-небудь іншого.
  Дорога Любов Михайлівно, Ваші досягнення у науковій та педагогічній сферах є непересічними. Ваша праця та внесок у розвиток економіки країни неоціненні. Ваша наукова школа виховала не одне покоління молодих вчених, які продовжують досліджувати та розвивати галузь банківської справи та страхування.
Ми дуже вдячні Вам за Ваші знання, мудрість та вміння ділитися ними з іншими. Ваша турбота та підтримка відчутні не тільки серед Ваших студентів, але й серед колег, друзів та близьких.
  Дозвольте нам ще раз побажати Вам міцного здоров'я, миру та благополуччя, любові та злагоди у родині, багато радісних моментів у житті та нових здобутків у науці та педагогіці. Нехай Ваші ідеї та робота продовжують формувати майбутнє нашої країни та створюють нові можливості для розвитку.

Ще раз вітаємо Вас із 70-річним ювілеєм! Слава Україні – Слава ЗСУ! Перемоги Україні!

 

З повагою та шаною, колектив кафедри банківської справи та

страхування економічного факультету НУБіП України

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook