Захист бакалаврами випускних курсових проектів на кафедрі землеробства та гербології

4 травня 2023 року

 

Для підсумкової атестації з технологічної та дослідницької підготовки фахівців ОС «Бакалавр» зі спеціальності 201 «Агрономія» робочим навчальним планом передбачено виконання та захист курсових проектів на  основі матеріалів досліджень, які передбачались програмою виробничої практики студентів.

Третього травня відбувся захист випускних курсових проектів дипломниками кафедри. Насичені і цікаві наукові доповіді засвідчили, що студенти на виробничій практиці провели великий обсяг наукової роботи, а різноманіття тем наукових досліджень, над якими працювали студенти, з впевненістю назвати даний захист науковою конференцією кафедри. Теми доповідей стосувалися практично всіх аспектів землеробства та гербології.


 

 
 
 
 
 

Серед тем доповідей були інноваційні теми, наприклад, оцінка секвестрації вуглецю в землеробстві, які засвідчили, що сьогодні наукові інтереси студентів виходять за межі традиційних дисциплін. Це свідчить про доцільність в майбутньому розширити список дисциплін за вибором студента, яка присвячена секвестрації вуглецю у землеробстві.

 

  
 
 
  

Успішний захист студентів засвідчив належний рівень роботи з ними їх керівників - викладачів кафедри. 

 

 

Микола Косолап,

доцент кафедри землеробства та гербології

Микола Іванюк,

доцент кафедри землеробства та гербології

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook