Зустріч студентів стаціонара ОС «Бакалавр» спеціальності 051 «Економіка» з генеральним директором НДІ «Украгропромпродуктивність» Мінагрополітики України Володимиром Миколайовичем Івченком

3 травня 2023 року

Для забезпечення якісної вищої економічної освіти в НУБіП України на кафедрі економіки 21 квітня 2023 р. в рамках проведення лекційного навчального заняття з дисципліни «Економіка праці й соціально-трудові відносини» для студентів ІІ курсу очної форми навчання за спеціальністю 051 «Економіка» було запрошено стейкхолдера генерального директора Українського науково-дослідного інституту продуктивності агропромислового комплексу Мінагрополітики України Володимира Миколайовича Івченка, якого нещодавно обрано заступником голови ради роботодавців економічного факультету НУБіП України. 

На зустрічі були присутні офлайн і паралельно онлайн студенти, доцент кафедри економіки Ланченко Євгеній Олександрович, який на початку зустрічі подякував за згоду нашого гостя провести таку зустріч зі студентами очної форми навчання за спеціальністю 051 «Економіка» й запросив його до слова.

 

Під час своєї промови наш гість відрекомендувався і розповів студентам про очолюваний ним науково-дослідний інститут, його історію, традиції, специфіку, організацію і порядок науково-дослідної роботи, сучасні напрями діяльності співробітників тощо. Навів приклади застосування наукових продуктів інституту (економічні нормативи продуктивності праці в АПК, організаційно-технологічні карти, наукові розробки з тарифікації робіт, оплати праці тощо) в практичній діяльності агропромислових і інших підприємств.
 
 
Після основної частини промови гостя відбулося обговорення у форматі діалогу за основними напрямами роботи діяльності НДІ «Украгропромпродуктивність», зокрема йшла мова про організаційну структуру інституту, поточні напрями роботи внутрішніх підрозділів і його наукових співробітників, можливості проходження виробничої практики, працевлаштування тощо.
 
 
Під кінець зустрічі з нашими студентами доцент кафедри економіки Ланченко Євгеній Олександрович подякував Володимиру Миколайовичу Івченку за приділений час. Завдяки таким зустрічам із зацікавленими суб’єктами в підготовці кадрів поліпшується мотивація студентів до навчання, поєднуються теоретичні й практичні підходи до підготовки компетентного фахівця економічного профілю на економічному факультеті нашого університету.
 
Доцент кафедри економіки НУБіП України,
д. е. н., доцент Ланченко Є. О.
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook