Готуємо фахівців з «Агроінженерії» разом з роботодавцями

7 травня 2023 року
   Дієвість співпраці університету і роботодавців більш ефективна за умови безпосередньої участі в освітньому процесі під час викладання фахових дисциплін. Це сприяє якісному оволодінню професійними компетенціями і формує чітке уявлення студентів про сучасні вимоги на виробництві.
05 травня 2023 року на механіко-технологічному факультеті для студентів третього курсу ОС «Бакалавр» спеціальності «Агроінженерія» була прочитана лекція з дисципліни «Сільськогосподарські машини» на тему «Сучасні тренди обприскування. Широтна імпульсна модуляція AUTOSPRAY як вектор розвитку галузі на наступні 10 років».
   Лекційне заняття провів комерційний менеджер компанії «КУН-Україна» Дмитро Довженко. Інформація доповідача супроводжувалась презентаційними та відеоматеріалами, де основна увага була приділена питанням імпульсної модуляції розпилення робочої рідини для отримання сталих розмірів краплин у випадку зміни швидкості руху обприскувача. Ґрунтовно були розглянуті й головні тенденції використання обприскувачів – продуктивність і якість розпилення для максимального ефекту з точки зору захисту рослин. 

   Дмитро Довженко із використанням практичних прикладів, українського та світового досвіду висвітлив перспективні напрями удосконалення обприскувачів в системі точного землеробства, зокрема використання машин з максимальною ефективністю і економією хімічних засобів.
Під час лекції у студентів виникали численні запитання, на які пан Дмитро надавав конкретні практичні пояснення, що в свою чергу викликало живу дискусію і зацікавлений інтерес студентів.

   Завершуючи заняття, лектор запросив окремих майбутніх фахівців після закінчення університету долучитися до команди компанії «КУН-Україна» і побажав майбутнім спеціалістам стати професіоналами вибраного фаху.
   Дякуємо компанії «КУН-Україна» та особисто Дмитру Довженку за якісно прочитану лекцію та незмінну й послідовну підтримку у покращенні освітнього процесу підготовки фахівців зі спеціальності «Агроінженерія».
 
Вячеслав Братішко,
декан механіко-технологічного факультету
Юрій Гуменюк,
завідувач кафедри сільськогосподарських машин
та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка
Віктор Мартишко, доцент

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook