«АГРОКЕБЕТИ» — ВСТУП-2023: ВСТУПНІ ІСПИТИ, КЛЮЧОВІ ДАТИ ТА КОНТАКТИ ДЛЯ КОНСУЛЬТАЦІЙ

7 травня 2023 року
Факультет аграрного менеджменту НУБіП України

«Агрокебети» — удосконалений освітній проєкт, створений у співпраці бізнесу і навчальних закладів. Тут зустрічаються студенти-однодумці, надається підтримка менторів та передбачена піврічна практика у вибраній компанії.

Долучення до освітнього проєкту «Агрокебети» здійснюється за правилами, затвердженими Наглядовою радою прєкту та Правилами приймальної комісії НУБіП України, оскільки наші випускники отримують дипломи державного зразка.

Проєкт «Агрокебети» реалізується за спеціальністю 073 «Менеджмент» в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (НУБіП) на базі Освітньої програми «Адміністративний менеджмент».

Механізм відбору до магістратури цього року такий:

На основі ступеня бакалавра ВСІ вступники мають скласти ЄВІ (єдиний вступний іспит), який буде складатися з двох частин:
- тест загальної навчальної компетенції, він передбачає перевірку критичного мислення та читання, аналітичного письма, комунікативних навичок, логічного та аналітичного мислення.
- тест з іноземної мови (англійської, німецької, французької, іспанської на вибір), він дуже схожий на ЗНО, які здають абітурієнти для вступу на бакалаврат, але без аудіювання та письмової частини.

На основі ступеня бакалавра ВСІ вступники мають скласти ЄФВВ (єдине фахове вступне випробування).

На основі ступеня магістра/спеціаліста вступники складають вступні іспити з іноземної мови та фахове вступне випробування в НУБіП України, які відбуватимуться у формі тестів.

МОН вже затвердило календарний план організації та проведення у 2023 році вступних випробувань до магістратури, тому зберігайте собі наступні дати.

Вступні випробування проходитимуть у дві сесії:
● основна: 23 червня –21 липня;
● додаткова: 3–16 серпня.

  

Відповідно до наказу реєстрація осіб, які бажають взяти участь у ЄФВВ та/або ЄВІ, триватиме з 8 до 31 травня включно. Її здійснюватимуть приймальні комісії закладів вищої освіти. Зареєстровані учасники отримають екзаменаційний листок, у якому будуть зазначені дані для здійснення входу на інформаційну сторінку «Кабінет вступника».

У додатковий період (12–14 липня) зможуть зареєструватися особи, які не змогли з поважних причин зареєструватися для проходження ЄФВВ та/або ЄВІ під час основного періоду реєстрації.

До 18 червня зареєстровані учасники отримають на інформаційній сторінці «Кабінет вступника» запрошення-перепустку, де буде зазначено дату, час і місце проведення тестування, а учасники ж додаткової сесії – до 31 липня.

Перелік населених пунктів, де моожна скласти ЄВІ/ЄФВВ: пірелік

Інформацію про результати основної сесії за шкалою 100–200 балів буде розміщено на персональних сторінках учасників тестування до 25 липня 2023 року, додаткової сесії – до 18 серпня 2023 року.

Програма іспитів:
ЄВІ та ЄФВВ цьогоріч відбуватимуться у формі комп’ютерних онлайн-тестів, які можна буде пройти лише в спеціальних ТЕЦ, створених у населених пунктах України (за погодженням з органами державної влади), а також за кордоном. Перелік країн і міст, де можна буде пройти вступні випробування до магістратури, завчасно з’явиться на нашому сайті.

Завдання тесту загальної навчальної компетентності ЄВІ буде укладено відповідно до Програми тесту загальної навчальної компетентності, затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2022 року No 158.

Завдання тестів з іноземних мов ЄВІ буде укладено відповідно до Програми єдиного вступного іспиту з іноземних мов для вступу на навчання для здобуття ступеня магістра на основі здобутого ступеня вищої освіти (освітньо-кваліфікаційного рівня спеціаліста), затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 28 березня 2019 року No 411.

Завдання предметного тесту ЄФВВ буде укладено відповідно до Програми предметного тесту єдиного фахового вступного випробування з управління та адміністрування, затверджених наказом Міністерства освіти і науки України від 11 лютого 2022 року No 157.

Ми готові тебе проконсультувати!

Для того, щоб переконатися, що ви правильно зрозуміли правила вступу чи якщо хочете поставити уточнюючі питання, звертайтесь до наших координаторів та/або представників приймальних комісій:
НУБіП:

Олена  Ковтун (тел.:+380 67 538 18 81)

[email protected]

Файл для завантаження у форматі .pdf.

НАВЧАЙСЯ З ОДНОДУМЦЯМИ ТА РОЗВИВАЙСЯ В АГРО З ПІДТРИМКОЮ МЕНТОРА!
https://youtu.be/-OZNbpBqYvo
https://youtu.be/gc4wek5Cocg

Про проєкт «Агрокебети»:
Освітній проєкт «Агрокебети» ініційовано Алексом Ліссітсею та реалізується асоціацією «Український клуб аграрного бізнесу» (УКАБ) на базі Національного університету біоресурсів і природокористування України з 2019 року. Його мета – підготовка фахівців (farm managers) нового покоління для потреб сучасного агробізнесу.
Проєкт підтримують провідні компанії України:
New Holland Agriculture, ІМК, Bayer, Галс Агро, Limagrain, HORSCH, HarvEast, МХП, Syngenta, Amazone, LNZ Group, Kuhn, УАПК, AgroHub, Arzinger, PwC, Apple Consulting та Посольство Королівства Нідерланди в Україні.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook