Стежками 125-річної історії становлення та розвитку: кафедра теорії та історії держави і права ознайомила першокурсників з історією університету

7 травня 2023 року

Кожний навчальний заклад має свою історію. І чим вищі досягнення навчального закладу, тим багатша його історія. У 2023 р. Національний університет біоресурсів і природокористування України відзначає своє 125-річчя. З цієї нагоди на юридичному факультеті кафедрою теорії та історії держави і права було проведено урочистий захід, приурочений історії створення і розвитку університету. Людмила Протосавіцька презентували присутнім студентам юридичного факультету історію НУБіП України (переглянути).

 

Історія університету бере свій початок від сільськогосподарського відділення, яке було відкрите 30 вересня 1898 р. у Київському політехнічному інституті і трансформувалось у 1918 р. у сільськогосподарський (агрономічний) факультет. На базі цього факультету в 1922 р. у структурі КПІ було створено Київський сільськогосподарський інститут, який з 1923 р. став самостійним вищим навчальним закладом.

 

Потім доповідачка провела присутніх через коридор подій, що охоплюють 100 років, з 1923 до 2023, називаючи науковців, їхні здобутки, якими пишається наш навчальний заклад. На завершення Людмила Протосавіцька побажала присутнім продуктивного навчання та успіхів на благо юридичного факультету, НУБіП та України!

 

 Вітаємо Національний університет біоресурсів і природокористування  з 125 річним ювілеєм!

 

Кафедра теорії та історії держави і права

 

 


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook