Знань та розіграшів багато не буває: кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів знову відкрила свої двері з презентацією спеціальності «Автомобільний транспорт» для майбутніх абітурієнтів

7 травня 2023 року
НУБіП України

Інформація про проведений День відкритих дверей кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів НУБіП України поширилась містом Києвом так швидко, що багато середніх загальноосвітніх шкіл попросили організувати ще один профорієнтаційний квест з історії автомобілебудування. Квест відвідали більше 80 майбутніх абітурієнтів, а найбільш активною виявилась середня загальноосвітня школа № 223 м. Києва. Завідувач кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів Євген Калінін разом з викладачами з радістю провели даний захід та поділились своїми знаннями про життя Механіко-технологічного факультету та кафедри, їх спеціальності та дисципліни.

 

 

Учні під час квесту, проходивши всі локації, були вражені масштабами території Національного університету біоенергоресурсів та природокористування України.

  

 

  

Злагоджена командна гра, продемонстрована ерудиція та обізнаність, уміння аргументовано довести власну думку, швидкість мислення, взаємодопомога, активність та позитивні емоції допомогли учасникам квесту цікаво та невимушено пройти всі локації та визначити переможців, які набрали більше фішок під час проходження.

 

 

 

Вітаємо переможців квесту та бажаємо ніколи не зупинятися на досягненому та завжди йти до своєї мети, вдалого завершення навчання та успішного вступу до НУБіП України.

 

Кафедра висловлює вдячність директору середньої загальноосвітньої школи № 223 Святошинського району м. Києва Олійник Ірині Миколаївні за допомогу в організації та проведенні Дня відкритих дверей кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів.

Для кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів квест стане традицією у профорієнтаційному заході та буде радувати своїх майбутніх абітурієнтів цікавими пригодами, а ми з нетерпінням будемо чекати на нову зустріч. 

 

Асистент кафедри
тракторів, автомобілів
та біоенергоресурсів
Юліана КОЛЄСНІК

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook