ВІДБУЛАСЯ ВІДКРИТА ЛЕКЦІЯ ДОЦЕНТА КАФЕДРИ ТЕРАПІЇ І КЛІНІЧНОЇ ДІАГНОСТИКИ ТЕТЯНИ АНАТОЛІЇВНИ ПАЛЮХ

13 квітня 2023, 21:40
   11 квітня 2023 року проведена відкрита лекція, кандидатом ветеринарних наук, доцентом кафедри терапії і клінічної діагностики Тетяною Анатоліївною Палюх з дисципліни «Клінічна діагностика хвороб тварин» для студентів 3 курсу ОС «Магістр» факультету ветеринарної медицини на тему: «Дослідження сечової системи у тварин». Лекція відбулася у дистанційному форматі на платформі Zoom.
 
 
 
   Тетяна Палюх разом зі студентами розглянула схему дослідження сечової системи у тварин, дослідження сечовиділення, нирок, сечоводів, сечового міхура і уретри. Також розглянули основні синдроми хвороб сечової системи. Впродовж заняття студенти із зацікавленістю сприймали матеріал.
 
   Варто відзначити добре продуману структуру лекції, якісний ілюстративний матеріал, використання якого полегшило сприйняття студентами нової інформації.
 
 
   За результатами лекції проведено анкетування присутніх здобувачів та НПП щодо якості лекційного заняття. Викладачі, які були присутні, під час обговорення, зазначили, що лекція прочитана на високому методичному і науковому рівні з використанням різноманітних елементів подачі інформації. 
 
Доцент Тетяна Немова 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook