Профорієнтаційна робота кафедри Загальної екології, радіобіології та безпеки життєдіяльності з учнями спеціалізованої школи № 149 м. Києва

3 травня 2023, 14:33
Завершення навчального року, а це означає , що саме зараз – гаряча інформаційна пора для випускників закладів освіти, котрі саме визначаються із вибором майбутньої спеціальності , із місцем майбутнього навчання.  Саме тому в межах профорієнтаційної роботи відбулася зустріч викладачів кафедри загальної екології , радіобіології та безпеки життєдіяльності Кудрявицької А.М., Сальнікової А.В. з учнями 10-х та 11- х класів спеціалізованої школи № 149.
Під час зустрічі старшокласники ознайомились із особливостями освітнього процесу в НУБіП України, функціонуванням консультативно-підготовчих курсів та умовами участі у Всеукраїнських олімпіадах з предметів, можливостями навчання за програмою «подвійних дипломів», умовами вступу на спеціальності 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», особливостями роботи студентського самоврядування та його ролі у житті університету, роботою творчих студій, гуртків та спортивних секцій.
Майбутнім абітурієнтам було надано детальну інформацію про перспективи навчання на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології НУБіП України, навчально-наукові лабораторії, перелік документів, необхідних для вступу, умови проживання в гуртожитках, активне дозвілля, працевлаштування випускників.
Учні не лише уважно слухали розповідь про факультет та особливості спеціальностей 101 «Екологія», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 202 «Захист і карантин рослин», а і жваво запитували про затребуваність таких спеціалістів на ринку праці, побутові умови проживання, спортивні секції й гуртки. Випускники спеціалізованої школи № 149 зацікавилися підготовчими курсами для вступників НУБіП України та участю в олімпіаді.
Сальнікова А.В., Кудрявицька А.М. дали ґрунтовні відповіді на всі запитання учнів і запросили на навчання на факультет Захисту рослин, біотехнологій та екології. 
Шановні випускники, перед Вами стоїть нелегке завдання вибору спеціальності, визначення професійного життєвого шляху. Бажаємо Вам зробити правильний вибір, щоб приносити найбільшу користь людям, відчувати себе потрібним і задоволеним своєю працею! Миру, успіхів!
 
 
доцент Кудрявицька А.М.,
старший викладач Сальнікова А.В. 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook