Довгоочікуваний диплом Бакалавра

9 травня 2023 року

Щиро вітаємо випускників міжкафедральної навчальної лабораторії спеціальності 081 «Право» зі знаменною подією — успішним завершенням навчання в університеті й здобуттям ОС «Бакалавр» та отриманням дипломів! Ще одна ступінь подолана - сходинка до вершини успіху і благополуччя. Ми щиро вдячні вам за те, що місцем свого професійного і духовного становлення ви обрали саме НУБіП України.

Шановні випускники! Університет дав вам найголовніше у житті – освіту, знання, професію. Ми впевнені, що ви гордо понесете звання випускника юридичного факультету. Сьогоднішній день хвилюючий і радісний тому, що кожен з вас узяв частину університетського духу. Хвилюючий і радісний тому, що спільними зусиллями ми підійшли до бажаного для усіх фінішу – повноцінного завершення навчання в університеті, яке вступає в силу у мить отримання вами диплома, - вашої перепустки у новий, суттєво відмінний статус фахівця. Пам'ятайте, що можливість навчатися та одержати сьогодні дипломи ви отримали завдяки незламній силі Збройних Сил України. 

Саме вашому поколінню доведеться відбудовувати нову, переможну Україну! Радимо не зупинятися на досягнутому, а сміливо крокувати вперед, щоб продовжити навчання в магістратурі Національного університету біоресурсів і природокористування України. Повірте, доля дуже щира до тих, хто наполегливо йде до своєї мети!

Тож  вітаємо Вас, дорогі наші випускники! Нехай Ваше життя буде ще яскравішим, нехай доля і Вищі сили допоможуть Вам здійснити найсміливіші мрії під мирним українським небом! Міцного здоров’я і великої творчої енергії! Невпинно йти вперед, долати всі перешкоди, ніколи не здаватися! Змінюватися у світі, який зараз дуже швидко змінюється, але бути вірними собі і своїм принципам! Бути креативними, бути сильними, любити родину, Україну,  і все буде добре!

Завідувач міжкафедральною навчальною лабораторією

к.с.-г. н. Надія Кнап

 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook