На кафедрі готельно-ресторанної справи та туризму розпочалися захисти курсових робіт з дисципліни "Організація готельного господарства"

10 травня 2023 року

     Самостійна творча робота здобувачів під час написання курсових робіт є один з важливих та надзвичайно відповідальних моментів у житті студентської молоді. Захист курсових робіт здобувачами другого курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» та «Туризм» розпочався 8 травня в очному режимі.
     Гарантами освітніх програм «Готельно-ресторанний бізнес» доцентом Л.М. Гопкало та «Туризм» доцентом І.П. Кудіновою і членом комісії професором В.М. Бандурою курсові роботи оцінено позитивно.

   


     Студенти обрали актуальні теми та підготували цікаві презентації досліджень. Кожен захист викликав інтерес, так як питання доповідачам задавали не тільки представники комісії з числа науково-педагогічних працівників, а й студенти, що створило затишну атмосферу захисту курсових робіт.

        Самостійний вибір теми курсової роботи та опрацювання її є запорукою впевненості і важливою складовою самореалізації своїх вмінь та набуття професійних компетенцій фахівця.

Вітаємо здобувачів, які презентували свої роботи, з вдалим захистом, бажаємо мирного неба та творчих успіхів!


Бандура В.М.,
професор кафедри
готельно-ресторанної справи та туризму

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook