Виховна робота із студентами 2 курсу 3 групи

10 травня 2023, 10:00

   Університетська освіта не обмежується тільки передачею знань і професійної підготовки. Важливим елементом є виховання студентів, формування у них особистісних якостей, розвиток культури міжособистісних відносин, етичних цінностей, творчих та лідерських здібностей.
   Один із ключових аспектів виховної роботи - це взаємодія зі студентською спільнотою та забезпечення умов для активної участі студентів у різноманітних заходах, які сприяють розвитку їх творчих здібностей, соціальної активності, самовираження та самореалізації.
   На кафедрі управління земельними ресурсами наставники регулярно займаються виховною роботою зі студентами зокрема протягом квітня, травня було проведено ряд культурно-мистецьких заходів.

   Лекція з історії Національного університету біоресурсів і природокористування України залишила студентів 2 курсу 3 групи в захваті! Вражає, як багата історія нашого університету та його внесок у розвиток науки та освіти в Україні.
  У День пам'яті жертв Чорнобильської катастрофи студенти разом із наставником відвідали Національний музей «Чорнобиль». 26 квітня 2023 року відзначали 37-і роковини аварії на Чорнобильській АЕС, яка стала найбільшою в історії катастрофою в ядерній енергетиці. Аварія забрала життя тисяч людей і завдала непоправної шкоди екології Європи.

Ірина Купріянчик,

професор кафедри управління земельними ресурсами

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook