Жіноча збірна НУБіП України з футзалу у фіналі чемпіонату міста Києва серед студенті

12 травня 2023 року

 10 травня 2023 року в спортивному комплексі Національного університету харчових технологій пройшла півфінальна гра чемпіонату міста Києва з футзалу серед жіночих команд ЗВО.

  На майданчику змагалися збірні НУБіП України та КНУ ім. Тараса Шевченка. Команди вже зустрічалися двічі, в першому і другому колі турніру. У першій грі наша збірна перемогла суперників, у другій поступилася. Тож, півфінальна зустріч повинна була визначити найсильніших. Гра була дуже виснажлива та напружена, жодна з команд не бажала поступатися, адже на вагах місце у фіналі чемпіонату.
  В першому таймі першими відзначилися суперниці та невдовзі футзалістки НУБіП України зрівняли рахунок. На перерву команди пішли з нічийним результатом. У другому таймі дівчата з КНУ знову вирвалися уперед забивши зі штрафного, але НУБіП не здавався і наприкінці другого тайму наша збірна зрівняла рахунок. Матч закінчився з результатом 2:2 і доля фінальної путівки вирішилася у післяматчевих пенальті.
  Переможне дербі впевненим і влучним голом розпочала Валерія Степаненко (гуманітарно-педагогічний факультет). Далі, реалізували свої пенальті ще троє гравчинь збірної НУБіП України: Аліна ПантілєєваКарина Василенко (гуманітарно-педагогічний факультет) та Юлія Гусак (ННІ лісового і садово-паркового господарства), а воротар нашої команди Тетяна Сидоренко (факультет ветеринарної медицини) парирувала два надпотужних удари суперниць. В підсумку у нашої збірної реалізовано 4 пенальті, у КНУ – 3. Перемога з рахунком 6:5 та місце у фіналі чемпіонату міста Києва в здобутку збірної НУБіП України.
 

  Вітаємо наших дівчат та бажаємо вдалої гри у фінальній зустрічі з командою УДУ ім. Михайла Драгоманова, яка відбудеться 18 травня 2023 року о 13:00 на майданчику суперниць.

 
 
Олена Отрошко,

керівник жіночої збірної НУБіП України з футзалу

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook