Здобувачка ОП «Облік і аудит» Зоряна Делейчук апробує магістерське дослідження на студентській конференції

12 травня 2023 року
     10 травня 2023 року здобувач другого (магістерського) рівня вищої освіти ОП «Облік і аудит» спеціальності 071- Облік і оподаткування Зоряна Делейчук представляла Національний університет біоресурсів і природокористування України на ювілейній 90-тій щорічній студентській науковій конференції «Інноваційні проєкти для післявоєнного відновлення та розвитку України» у Київському національному економічному університеті імені Вадима Гетьмана організованій кафедрою бухгалтерського обліку та консалтингу КНЕУ, що відбулась в онлайн форматі.
   Метою конференції було дослідження стану, проблем та стратегічних напрямів розвитку обліку, аналізу, аудиту та оподаткування у світлі сучасних викликів.
     Основними темами, що представлялись доповідачами на платформі конференції «Облік, контроль та оподаткування у післявоєнній розбудові України: виклики та вектори розвитку» були: Стратегічний екологічний управлінський облік; Електроні гроші – платіжний інструмент цифрової економіки; Криптоактиви як виклик бухгалтерському обліку; Особливості документального оформлення обліку вибуття МШП; Особливості обліку та розподілу витрат допоміжних виробництв промислових підприємств; Перспективи розвитку безготівкових розрахунків в повоєнній Україні; Оцінка ступеня завершеності операцій з надання послуг: альтернативні способи, вплив на дохід від надання послуг та облікове відображення.
 
    Активною учасницею та доповідачем була студентка економічного факультету 1 курсу ОС «Магістр», спеціальність «Облік і оподаткування» НУБІП України Зоряна Делейчук, яка підготувала тези та доповідь виступу під керівництвом д.е.н., професора, завідувача кафедри обліку та оподаткування Любові Гуцаленко на тему: «Електроні гроші – платіжний інструмент цифрової економіки».

   Проводились жваві дискусії, обговорювались особливості обліку електронних коштів, їх функції, властивості та перспективи розвитку післявоєнного відновлення та розвитку України.
Зоряна показала достатньо високий рівень підготовки та посіла почесне ІІ місце.
     Вітаємо Зоряну Делейчук з успішним виступом та підтвердженням високого рівня підготовки здобувачів за ОП «Облік і аудит» зі спеціальності 071-Облік і оподаткування. Бажаємо не зупинятись на досягнутих перемогах, розвиватись та бути успішною в обраній улюбленій професії.
 
Тамара Гуренко,
доцент кафедри обліку та оподаткування 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook