Відбір тем гуртківців на конкурс наукових студентських робіт

4 квітня 2023, 11:26
 Сьогодні на базі Проблемної наукової лабораторії «Мікології та фітопатології» кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна було проведено чергове засідання гуртка «Загальної мікології».

Науковий керівник гуртка, доцент кафедри фітопатології ім. акад. В.Ф. Пересипкіна Башта Олена Валентинівна разом з гуртківцями обговорили підготовлені теми на Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт.
Були заслухані теми підготовлені Карась Анастасією,студенткою 2 курсу спеціальності 202 «Захист і карантин рослин» в якій висвітлено проблему екологічного значення, поширення та захисту рослин від лишайників в Київьскій області та Басок Ольги, студенткою 2 курсу спеціальності 202 «Захист і карантин рослин», яка представила до подання на конкурс наукову роботу на тему «Фітопатологічний моніторинг іржі груші в Києво – Святошинському районі Київської області»
Староста гуртка Єрко Вадим разом з іншими гуртківцями підтримали дівчат за вибір таких цікавих тем та підготовку робіт до подання на перший етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт.

 

Єрко Вадим, староста гуртка «Загальної мікології»,
Студент 2 курсу спеціальності 202 «Захист і карантин рослин
Башта Олена, науковий керівник гуртка,
к.б.н., доцент кафедри фітопатології ім.. акад. В.Ф. Пересипкіна

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook