До 125-річчя НУБіП України в ННІ неперервної освіти і туризму проведено Всеукраїнську студентську конференцію «Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України»

12 травня 2023 року

    10 травня 2023 року на базі кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва і кафедри готельно-ресторанної справи та туризму ННІ неперервної освіти і туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулася Всеукраїнська науково-практична студентська конференція «Наукові здобутки студентської та учнівської молоді з реалізації Плану відновлення України», з нагоди 125-ї річниці НУБіП України за участю представників студентства, учнівської молоді та наукової спільноти.

  Директор ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, у своєму вітальному слові до учасників конференції наголосив, що основним обов’язком кожного свідомого українця є максимальне докладання зусиль для перемоги України, для стійкості нашої держави, для створення фундаменту повоєнної відбудови України. НУБіП України, який має більш ніж сторічну історію успішного розвитку, який дав світу і Україні фахівців-фундаторів у різних сферах життєдіяльності суспільства, який щороку забезпечує випуск тисяч фахівців, продовжує творити свою славну історію, шануючи минуле і підтримуючи починання активних студентів – майбутніх лідерів країни у всіх галузях і сферах життя! Сьогоднішні учні та студенти – це ті, на чиї плечі ляже повоєнна відбудова України, тому вже зараз необхідно знайомити молодь з Планом відбудови України, щоб кожна молода людина для себе зрозуміла, чим вона може бути корисною державі? У якому напрямку відбудови України зможе найкраще реалізувати свій талант, знання та досвід?

  Надзвичайно пізнавальною виявилася конференція як для студентів різних спеціальностей НУБіП України, так і для представників шкіл, гімназій, ліцеїв, які приєдналися до конференції і представляли різні куточки України. Павлюк Олександр – учень гімназії № 8 м. Бердичів представив на загал своє бачення участі молоді у процесі інтеграції України в ЄС. Він розповів, що через діючий у гімназії євроклуб «Гармонія» вони знайомляться з європейськими цінностями, впроваджують різні соціальні проекти. Координатор цього клубу Аліна Рижко ознайомила учасників конференції з напрямками діяльності євроклубу «Гармонія».

  Надзвичайно уважно слухали доповіді учнів ліцею № 34 м. Житомира Катерини Смик та Романа Божицького. Вони перед учнями старших класів свого ліцею та іншими учасниками конференції представили своє бачення необхідності формування екологічної правосвідомості у забезпеченні сталого розвитку суспільства, а також процесу завершення реформи децентралізації публічної влади та нові виклики, які постали перед місцевим самоврядуванням в Україні.

 

  Учениця Розтоківського ліцею Кутської селищної ради Івано-Франківської області Христина Косивчук розкрила напрямки молодіжного руху в царині культури та спорту для формування культури здорового способу життя.

  Надзвичайно пізнавальними були доповіді бакалаврів за спеціальністю «Туризм»Урбанського Дениса «Пріоритетність розвитку психологічного туризму під час війни та повоєнної відбудови України» та Проценко Анастасії «Молодіжний туризм – тренд туристичної індустрії».
  Своє бачення повоєнної відбудови України через розвиток технологій переробки аграрної продукції та удосконалення сервісної системи готельно-ресторанних комплексів представили студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Нечипоренко Дар’я та Дмитро Сад.

 

  Бакалаври за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування» Олена Сіленко й Анастасія Микитенко проаналізували вплив війни на довкілля та вплив на місцеве самоврядування й територіальну організацію влади на тимчасово окупованих територіях.
  Іщенко Василина ознайомила учасників конференції з концепцією підкорення через дослідження проявів гноблення українського народу в історичному екскурсі та основних складових елементів поняття «денацифікація».
  Було багато цікавих доповідей про шляхи повоєнної відбудови України, серед яких доповіді Олександра Ільченка і Аліни Максимової, Яни Бабич і Аліни Омельченко, Богдани Олексенко і Мар’яни Петерчук та ще багатьох-багатьох учасників конференції.
  Така різноплановість доповідей дала зрозуміти, що кожна професія, кожна діяльність, кожна громадянська активність надзвичайно важливі, адже в сукупності вони спроможні відродити Україну і забезпечити ефективну повоєнну відбудову країни.

  В єдності наша сила! Необхідно спілкуватися, об’єднуватися, вчитися і вдосконалюватися і звичайно, це найкраще робити в славетному НУБіП України, адже саме тут найкращі викладачі й студенти, новітні технології і просторі, обладнані найсучаснішою апаратурою навчальні лабораторії, найкомфортніший для студентів простір для навчання та відпочинку з зеленими навчальними аудиторіями у власному ботанічному саду.

  Напередодні 125-річниці НУБіП України щиро вітаємо всіх з ювілеєм! Нехай у стінах НУБіП України кожен зможе розкрити свій талант і показати свої здібності. Нехай студенти отримують найсучасніші знання і ґрунтовний досвід, а науково-педагогічні працівники будуть мотивовані, цілеспрямовані, натхненні ділитися своїми знаннями і науковими дослідженнями.

 

       Збірник тез конференції


Ірина Грищенко,
гарант ОНП «Публічне управління та адміністрування»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook