Майстер-клас для студентів-міжнародників: переговорні процеси

12 травня 2023 року

11 травня 2023 року за участі викладачів кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та студентів-міжнародників відбувся майстер-клас на тему «Розбудова миру (peacebuilding): чи є можливості під час війни?».
На запрошення кафедри міжнародних відносин і суспільних наук та на підставі договору про співпрацю між НУБіП України та неурядовою громадською організацією Центр громадських ініціатив «Ідеї змін» майстер-клас провела президентка Центру громадських ініціатив «Ідеї змін» Олена Захарова, яка є експерткою у сфері розбудови миру та має досвід роботи у низці діалогових проєктів, спрямованих на вирішення конфліктів. Крім того, лекторка має дипломатичний досвід, зокрема працювала радником Департаменту політики та безпеки МЗС України, а до цього першим секретарем у Посольстві України в Канаді, наразі – начальник Відділу міжнародної співпраці та комунікацій Дипломатичної академії України імені Геннадія Удовенка при МЗС України.

     

Третє заняття було присвячене міжнародним переговорним процесам.

          

Учасники майстер-класу в процесі виконання симулятивних вправ та рольових ігор визначали позиції, інтереси, потреби сторін у міжнародних переговорах.

     

Загалом захід пройшов у творчій невимушеній атмосфері і сприяв набуттю практичних навичок роботи в міжнародній сфері.

     

Щиро дякуємо Олені Захаровій за проявлену ініціативу у проведенні майстер-класів для студентів-міжнародників. І висловлюємо сподівання на продовження плідної співпраці з неурядовою громадською організацією Центр громадських ініціатив «Ідеї змін» у наступному навчальному році.

 

 

 

Наталія Кравченко,
куратор заходу,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook