Найкращі майбутні енергоменеджери навчаються у групі ТЕ-19001б

28 квітня 2023 року

 

Енергоменеджмент та енергоаудит лише одна з багатьох дисциплін, які вивчають студенти спеціальності 144 – Теплоенергетика, але саме в цій дисципліні студенти 4 курсу Владислав Ткаченко та Юрій Оксимець досягли неабияких успіхів.

Спочатку вони здобули 2 та 3 місце, відповідно, на І етапі студентської олімпіади НУБіП з цієї дисципліни, яка проводилась В ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження.
 
Потім Владислав Ткаченко став другим в олімпіаді, проведеній факультетом аграрного менеджменту НУБіП.
 
 
 
І нарешті обидва студенти взяли участь у відкритій університетській студентській олімпіаді з дисципліни «Енергетичний менеджмент», яку проводив Національний технічний університет України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 10-12 квітня 2023 р. 
 
 
 
Студенти нашого ЗВО вперше взяли участь у такому заході, але перший млинець виявився не глевким: Юрій Оксимець у напруженому змаганні з представниками понад 10 провідних ЗВО країни в напрямку підготовки фахівців з енергетичного менеджменту, виборов почесне 3 місце.
 
 
 
 
Спонсори олімпіади – провідні фірми в теплоенергетичній галузі – провели серію вебінарів для учасників, 
 
 
 
а також надали переможцям багато призів
 
 
 
 
Не обійшли увагою організатори і викладачів, які брали участь в організації та проведенні олімпіади. Зокрема Подякою була відзначена доцент кафедри теплоенергетики Олена Шеліманова
 
 
 
 
 
Хоча найбільше заслуговує на подяку Євген Антипов, який викладав студентам-теплоенергетикам курс «Енергоаудит та енергоменеджмент» і якому вони завдячують своїми ґрунтовними знаннями в цій галузі.
 
Доцент кафедри теплоенергетики
Олена Шеліманова
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook