Представники кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука прийняли участь у роботі круглого столу

14 травня 2023, 8:54

         12 травня 2023 року в Національному юридичному університеті імені Ярослава Мудрого (м. Харків) у гібридному форматі відбувся круглий стіл «Актуальні проблеми земельного, аграрного та екологічного права в умовах сучасних викликів і загроз», присвяченого 100-річчю з дня народження доктора юридичних наук, професора Вовка Ю. О.

У роботі круглого столу прийняли участь представники кафедри аграрного, земельного та екологічного права ім. академіка В.З. Янчука Національного університету біоресурсів і природокористування України – завідувач кафедри, д.ю.н., професор, член-кореспондент АПрН України Володимир Єрмоленко і професор кафедри, д.ю.н. професор Олена Гафурова.

     В. Єрмоленко виступив із доповіддю на тему: «Спадковість наукових ідей професора Ю.О. Вовка», звернувши особливу увагу на важливість проведення заходів, спрямованих на увіковічнення пам’яті фундаторів аграрного, земельного, екологічного та природоресурсного права.

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook