Ph.D. Завершено прийом документів вступників до аспірантури

16 квітня 2023, 11:00
  Ось і завершився прийом документів першої вступної кампанії до аспірантури НУБіП України 2023 року (на контрактній основі).

  Відповідно до затверджених Вченою радою університету «Правил прийому на навчання до аспірантури НУБіП України у 2023 році» від 31 березня 2023 р. та визначених термінів подачі документів впродовж з 03 по 12 квітнявідділом аспірантури було опрацьовано та прийнято документи від 265 вступників. Всі вони мають повну вищу освіту за освітнім ступенем «Магістр» (ОКР «Спеціаліст») та особисто очно подали свої документи для проходження конкурсного відбору. Наразі формуються списки в розрізі ННІ/факультетів та здійснюється розподіл вступників на групи.
  
 
 
  Вже 18 квітня відбудеться засідання приймальної комісії по допуску вступників для складання вступних випробувань, а з 19 по 25 квітня очно проходитимуть вступні екзамени (наразі всі вступники долучені до Viber групи для оперативного інформування щодо розкладу).
  Планується, що вступники, котрі успішно складуть вступні випробування будуть зараховані на навчання в аспірантурі НУБіП України з 01 травня.
  
 
  Щиро бажаємо успіхів вступникам та з нетерпінням чекаємо посилення нашої аспірантської родини заради інтенсивних наукових звершень.
 
 
Віталій Вакуленко,

завідувач відділу аспірантури 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook