Чергове засідання спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України: обговорення актуальних питань

19 квітня 2023 року
 Днями відбулось чергове засідання Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України. У ході засідання обговорювали особливості організації цьогорічного ХІІ «Фестивалю студентської науки – 2023», проведення якого заплановано з 24 квітня по 18 травня. Цей захід вже традиційно проходитиме у ІІ етапи.

  А також у ході засідання Спілки молодих вчених розглянули питання щодо оновлення щорічного опитувальника для молодих вчених НУБіП України, про підготовку і організацію V Міжнародної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування України», оновлення Положення про Спілку молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України і погодили рішення про проведення 20 квітня 2023 року Конференції Спілки молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України, до участі у якій буде запрошено делегатів від структурних підрозділів Університету.

Порядок денний Конференції Спілки молодих вчених:

1. Звіт Голови Спілки молодих вчених НУБіП України (професор Марина Галат).
2. Про підготовку Щорічного опитувальника для молодих вчених НУБіП України (Голова Спілки молодих вчених НУБіП України, професор Марина Галат).
3. Про підготовку і організацію V Міжнародної конференції молодих вчених «Актуальні проблеми наук про життя і природокористування України» (Голова Спілки молодих вчених НУБіП України, професор Марина Галат).
4. Вибори Голови Спілки молодих вчених НУБіП України.
5. Про оновлення Положення про Спілку молодих вчених Національного університету біоресурсів і природокористування України.
6. Різне.


Марина Галат,
Голова Спілки молодих вчених НУБіП України

 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook