Запрошуємо на інформаційний семінар виконавчого директора Міжнародного Вишеградського Фонду

19 квітня 2023 року

Запрошуємо на зустріч з виконавчим директором Міжнародного Вишеградського Фонду, щоб дізнатися більше про грантові можливості, які пропонує Фонд (гранти на проєкти, стипендіальні програми та молодіжні обміни). Якщо ви шукаєте партнерів для реалізації свого проєкту або бажаєте отримати консультації щодо плану вашого проєкту, то вам необхідно відвідати дану зустріч. 

  Міжнародний Вишеградський фонд – це донорська організація, заснована у 2000 році урядами країн Вишеградської групи (V4) – Чеською Республікою, Угорщиною, Польщею та Словаччиною. Його мета – сприяти регіональній співпраці як між країнами V4, так і іншими регіонами, зокрема, країнами Західних Балкан та Східного партнерства (EaP).
  Щорічно на проєкти, стипендії для студентів та довготривале перебування для митців виділяється 8 млн євро, причому кожна країна вносить до Фонду однакову частину – 2 млн євро. З 2012 року інші країни (Канада, Німеччина, Нідерланди, Південна Корея, Швеція, Швейцарія та США) внесли на проєкти Вишеградського фонду додаткові 10 млн євро.
 
  Зустріч відбудеться в середу, 26 квітня 2023 року о 1000 за адресою: НУБіП України, вул. Героїв Oборони, 15, навчальний корпус №3, аудиторія 308.
 
  Участь в семінарі за попередньою реєстрацією:
 https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=KjIe6dPUzE6MLCKWzmy_SizJSvgZtCtEujdZeWflLetUQUdMOFU2NEdaWFg4R1JJR0UwQTZGT0VESC4u
 
Оксана Вітряк,

міжнародний відділ 

 
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook