НУБІП - чемпіон м. Києва з футболу серед студентських команд ЗВО 2022/2023!

14 травня 2023 року

«Дякуючи ЗСУ ми розвиваємо спорт
в столиці й робимо все можливе, щоб
наша молодь проводила активне життя.
Це невеликий, але все ж важливий
внесок в нашу омріяну Перемогу»

 

Президент ФАСК Вадим Місюра

 

Футбольна команда Національного університету біоресурсів і природокористування України на чолі з тренером Сергієм Швецом стала Чемпіоном цього футбольного сезону. Капітан Мельничук Дмитро та ректор Станіслав Ніколаєнко підняли над головою заповітний кубок, отриманий за чесну заслужену перемогу!

10 травня 2023 року на стадіоні «Динамо» ім. В. Лобановського відбувся фінальний матч чемпіонату Києва з футболу серед збірних закладів вищої освіти столиці. Футбольна команда НУБіП заручилася підтримкою вболівальників, серед яких – ректор університету, доктор пед. наук, професор Станіслав Ніколаєнко, члени ректорату, декан гуманітарно-педагогічного факультету канд. філос. наук, доцент Інна Савицька, викладачі та студенти.

На думку тренерів і вболівальників, відвертого фаворита не було: хоча у матчах сезону серія виграшних поєдинків належала команді ДТЕУ, футболісти НУБІП також знаходяться у хорошій фізичній формі, а тому мали тверді наміри виграти Чемпіонат.

Футбольна команда Національного університету біоресурсів і природокористування України у запеклому матчі отримала перемогу у змаганні зі студентами Державного торговельно-економічного університету у серії пенальті, яка була напруженою та яскравою, як зазвичай буває в принципових поєдинках.

Після матчу відбулася урочиста Церемонія нагородження лауреатів сезону ФАСК.

Почесними грамотами за багаторічну співпрацю нагородили партнерів ФАСК: Департамент молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради, Футбольний клуб «Динамо Київ», Благодійний фонд Катерини Білоруської.

Окрім того, радою тренерів ФАСК були визначені переможці в окремих номінаціях ХХIV-го Чемпіонату міста Києва з футболу серед студентських команд Закладів вищої освіти.

У номінації «Кращий нападник» переможцем став Антон Росс - гравець Національного університету біоресурсів та природокористування України, а в номінації «Кращий тренер» перемогу віддали Сергію Швецю – головному тренеру збірної команди Національного університету біоресурсів та природокористування України.

  

Серед гравців команди-переможниці – студент 4 курсу спеціальності Професійна освіта гуманітарно-педагогічного факультету Олексій Миколайчук, гра якого на полі змагань була блискучою. Ми пишаємося своїм студентом та перемогою команди НУБіП України у фінальному матчі чемпіонату Києва з футболу серед збірних закладів вищої освіти столиці та бажаємо наснаги і подальших перемог!


Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook