Підготовка і складання Кембриджських іспитів з англійської мови тепер можливі в НУБіП України

12 травня 2023, 12:10
В сучасному світі знання англійської мови є важливим елементом конкурентоспроможності спеціаліста на ринку праці. Вона дозволяє розширити кар’єрні перспективи, мати можливість працювати за кордоном, підвищувати свою кваліфікацію в іноземних установах, тощо. Проте для багатьох цілей важливо мати підтвердження рівня компетентними організаціями. Таку можливість надає Grade Education Centre — найбільший центр міжнародних іспитів з англійської мови в Україні та офіційний представник Cambridge Assessment English.
 
У квітні 2023 НУБіП України отримав сертифікат, що дозволяє готувати студентів та науково-педагогічних працівників до міжнародних іспитів різних рівнів. За сприяння декана Інни Савицької на базі гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей відкрито підготовчий центр для бажаючих скласти кембриджські екзамени та підтвердити свій рівень володіння англійською мовою. 
 
З цієї нагоди на факультет завітала академічний директор Grade Education Centre Олена Бочкарова і провела семінар для студентів багатьох спеціальностей про переваги кембриджських іспитів, їх важливість і доречність у сучасному конкурентному академічному та професійному світі, їхню структуру та формат, важливість та особливості ретельної підготовки до складання та відповіла на часті питання стосовно складання екзаменів. Учасники отримали цінну інформацію про різні типи Кембриджських іспитів і, зокрема, про іспит B2 First (FCE), його структурні частини та особливості складання. Спікер детально описала будову екзамену, особливості та варіанти його проведення, моменти, на які варто зробити акцент у підготовці. Також учасники дізналися про те, як проходить підготовка до іспитів у Grade Education та як будуть організовані підготовчі групи на базі університету. Після основної частини усі охочі мали змогу поставити питання, що їх зацікавили, та отримати вичерпні відповіді. Семінар став чудовою можливістю для тих, хто хоче поглибити свої знання та розпочати підготовку до цих престижних іспитів. 
 
Запрошуємо усіх охочих долучитися до груп для підготовки до кембриджських іспитів! За детальною інформацією звертайтеся на кафедру англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей в ауд. 26, корпус 1 та слідкуйте за оголошеннями на сайті університету.
 
 
асистент кафедри англійської мови для технічних
та агробіологічних спеціальностей
Аліна Клаптюк

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook