Ph.D. Засідання приймальної комісії щодо зарахування до аспірантури

3 травня 2023, 10:06
  Під головуванням ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка відбулось чергове засідання приймальної комісії щодо зарахування вступників на навчання до аспірантури.

  Відповідно до порядку денного даного заходу проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проаналізував результати вступних випробувань та оприлюднив списки вступників, рекомендованих до зарахування на навчання в аспірантурі 2023-2024 навчального року (на контрактній основі). Відповідно до попередньо затверджених Правил прийому до аспірантури Національного університету біоресурсів і природокористування України у 2023 році, зарахування на загальних підставах проводиться за сумою балів, отриманих за вступні випробування. Прохідний конкурсний бал кожного вступника повинен становить не менше 74 бали (за умови складання кожного вступного випробування на 60 та більше балів).

 

 

  Враховуючи можливості аспірантів НУБіП проходити стажування у країнах Європи, наполегливо рекомендуємо майбутнім науковцям розпочинати інтенсивну співпрацю зі своїми науковими керівниками, а також постійно підвищувати свій рівень володіння іноземними мовами в умовах євроінтеграційних процесів сьогодення.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспіарнтури

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook