КРАЇНОЗНАВЧІ СТУДІЇ ПРО ІТАЛІЮ

16 травня 2023, 10:10
16.05.2023 р. доцентом кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей Якушко К.Г. було проведено виховний захід « Країнознавчі студії про Італію» захід з групами 2201 АКІТ, 2201 ГАМАШ та 2201 ІЕС з ННІ енергетики ,автоматики та енергозбереження й факультету конструювання та дизайну. Означений виховний захід був присвячений розвитку позааудиторних вмінь публічного виступу та участі у діловій грі англійською мовою з нагоди представлення фактів про технологічні досягнення італійців та проведення екскурсу країнознавство, мови жестів, особливостей побуту, історії, культури акцентуючи увагу на потенційних можливостях співпраці наших студентів з такими італійськими вищими навчальними закладами розвитку технологій як університет Фоджа або Неапольським університет Фредеріка 2, оскільки з зазначеними вищими школами укладена угода про співпрацю з НУБіП України.
 
Насампед, увага студентв була зосереджена представленні здобутків італійської компанії FAAC та пошуку аналогів та перспектив створення відповідних розробок і на кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. І.Мартиненка , оскільки лозунг “Made in Italy” (зроблено в Італії) це не просто символ на продукції це гарантія якості і унікальних технологій світового рівня в сфері автоматики, які стали доступними для всіх, а ціна на продукцію цілком відповідає середньоринковій вартості аналогічної, проте якість в рази її перевершує оскільки саме якість є важливою відмінною рисою продукції компанії. Жодні інноваційні рішення не застосовуються без попереднього тестування і випробування безпеки. Компанія дбає про репутацію свого бренду, так вся продукція відповідає міжнародному стандарту якості UNI 8612 і європейським вимогам РЄ. Сьогодні компанія FAAC – це бренд зі світовим ім’ям, багатонаціональна промислова група, яка налічує 18 виробничих точок, 32 власні торгові компанії в 24 країнах і мережу дистриб’юторів в більш ніж 80-ти країнах. Завдяки використанню новітніх технологій та високому ступеню надійності, продукція користується значним попитом у споживачів, а імідж компанії FAAC незмінно на високому рівні так само, як і NICE-лідера виробництва автоматичних приводів для відкидних воріт абоCOMUNELLO-виробника шлагбаумів так само як, поштоматів Automated Parcel Terminals у Ніаполі або розробки сенсорів у виноробстві від італійського підприємства SITRANS F M MAG 1100.
Другим етапом виховного заходу стало представлення цкавих країнохнавчих фактів та створення відповідних «живих картинок» загадок дій італійців у формі гри «Крокодил», фокусуючись на поясненні таких понять жестами як «сієста», «карнавал», «піца», «туристичні маршрути Італії», «міста Італії», «святкування Нового року в Італії», «поширені італійські слова», «прапор Італії» тощо.
 
 
 
 
Вважаємо проведений виховний захід 16.05.2023 р. важливим елементом позааудиторної пізнавальної активності першокурсників, які розвивають креативність, командну співпрацю, комунікабельність, емоційність, емпатію та толерантність. 
 
Студент гр. АКІТ 2201 К. Білінчук,
доцент кафедри англійської мови для технічних та агробіологічних спеціальностей
К. Якушко
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook