Головою сенату студентської організації механіко-технологічного факультету обрано Чернявську Анастасію Василівну!

12 травня 2023, 18:01
   11 травня 2023 року відбулися вибори на посади голови Сенату студентської організації НУБіП України та голів у факультетських організаціях. Це важливий процес, який впливає на життя студентів та студентську діяльність в усьому університеті.
   У результаті виборів голів ССО університету та факультетів, студенти обирають особу, яка буде представляти їхні інтереси та взаємодіяти з адміністрацією університету. Голова Сенату студентської організації університету відповідає за координацію діяльності всіх факультетських організацій, сприяння розвитку студентського життя та здійснення соціальних і культурних ініціатив.
 
   Результати виборів голови Сенату студентської організації університету та факультетів можуть мати значний вплив на студентське життя. Новий голова може принести свіже бачення та ідеї для розвитку ССО, покращити співпрацю з адміністрацією університету, забезпечити більш ефективне використання студентських ресурсів та розвиток співпраці з іншими студентськими організаціями.
    Згідно з результатами голосування переможцем у виборах на пост Голови сенату студентської організації  Чернявську Анастасію Василівну.
   В цілому, результати виборів голови Сенату студентської організації університету та факультетів є важливим кроком для покращення студентського життя та створення більш активної та зацікавленої студентської громади на кампусі.
Вітаємо новообрану Голову ССО факультету та бажаємо продуктивної праці! 
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook