Студенти спеціальності 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» пройшли навчальну практику на кафедрі епізоотології, мікробіології і вірусології

15 травня 2023 року

   Студентами факультету ветеринарної медицини програми підготовки 212 – «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» під керівництвом доцента кафедри епізоотології, мікробіології  і вірусології Литвиненко Віктора Миколайовича пройдена навчальна практика насичена виїздами у виробничі та переробні підприємства Київської області.

   Тепло та приязно за доброї атмосфери та погоди проведені практичні роботи на пасіці кафедри бджільництва ім Несторводського НУБіП України.
   Відбір матеріалу для лабораторних досліджень та дегустація продукції торгової марки «Зінка» проведені на козиній фермі с. Усівка Згурівського району. За обмін досвідом практичної роботи з козами щиро вдячні головному ветеринарному лікарю господарства Гаркавому Володимиру Вікторовичу, за щедрі та смачні подарунки від торгової марки студенти радо висловлюють подяку Цвик Василю Вікторовичу.

   Ознайомлення з технологією ведення рибного господарстві проведено у господарстві з вирощування осетрових риб у м.Українка. Професійну екскурсію з демонстрацією проктичних навичок надала Пашко Марина Михайлівна.

Віктор Литвиненко, доцент кафедри
епізоотології, мікробіології і вірусології

 
 
 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook