Розпочався останній тиждень занять 2022-2023 н.р.

15 травня 2023 року

 Остання практична робота з дисципліни «Лідерство і управління кар’єрою» призначена формуванню навичок роботи у команді. Сьогодні, 15.05.2023р., студентські групи 6 і 7 1-го курсу відділення Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» виконували завдання об’єднавшись  в міні-групі з 4-6 учасників.

Для роботи знадобилися:  спагеті,  клейка стрічка, мотузка,  маршмелоу, ножиці. За 25 хв. студентам потрібно було  побудувати  башту з наявних матеріалів. 

Емоції це індикатори, які показують, що в даний момент відчуває людина. То спочатку можна було побачити на обличчях студентів здивування, яке змінилося  на зацікавленість, потім на  посмішки, радість. Отже, створився  сприятливий  емоційний  клімат для освіти студентів.
 
 
 
 
Метою заняття є сприяння креативному розвитку та розвитку творчих здібностей, створення позитивного емоційного настрою, умов для розкриття можливостей кожного студента,  розвиток вміння створювати образ, який би вирізнявся оригінальністю, варіативністю та гнучкістю
 

Емоційне життя студента визначається характером і змістом навчальної діяльності. Пізнання нового, цікавого приносить йому насолоду, задоволення, що є мотивами цього процесу. Найвищу насолоду і задоволення від навчальної діяльності студент отримує у стані натхнення, що робить навчання ефективним. 
 
 
Креативно, творчо,  активно, з посмішками і жартами виконувалося  завдання. Студенти були ініціативні, проявили інтерес, творчу уяву, здатність створювати нове. А ще – отримувати задоволення від результату й самого процесу творіння! 
 
 
Ось таки Ви – веселі. Креативні. Непосидючі!
 
 
Шановні студенти,  яскравих Вам буднів, веселих друзів, продуктивного навчання, успішних іспитів, лояльних викладачів.
Нехай студентські роки стануть найбільш незабутніми і крутими, принесуть знання, диплом, надійну дружбу і позитивні враження!
 
                                                                                                   Лариса Коваленко
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook