ЛЕГКОАТЛЕТИЧНА ЕСТАФЕТА «ГОЛОСІЇВСЬКЕ КІЛЬЦЕ 2023»

17 травня 2023 року

В травні місяці, коли пишно цвітуть каштани, традиційно в нашому університеті проводиться змагання серед студентів з легкоатлетичної естафети «Голосіївське кільце»

Цьогорічна естафета відбулась наперекір всім потугам ворога зіпсувати настрій нічними обстрілами і залякуваннями. Завдячуючи нашим прекрасним ЗСУ і найкращим ПВО в світі ми ще раз довели що українці – це незламна нація і нас неможливо перемогти агресією.
 
 
 
В естафеті прийняли участь студенти всіх факультетів і ННІ. Парад-відкриття естафети розпочався за графіком 16 травня в 15:10 на стадіоні НУБіП України. Стартувала естафета  в 15:40 з забігу студентів. Студенти нашого факультету показали досить гарний результат і вибороли 6 місце.
 
 
 
По завершенні студентських змагань всі НПП мали можливість перевірити свої спортивні можливості в оздоровчому забігу навколо ботанічного саду НУБіП України.
 
 
 
Кафедру економіки потужно представили д.е.н., доц. Ланченко Є.О. та к.е.н., доц. Балан О.Д., які відчували підтримку всіх колег, особливо завідувача кафедри Байдали В.В. та старшого лаборанта Мичак А.В. Відтак всі отримали позитивні емоції – хто на біговій доріжці, хто в групі підтримки.
 
 
 
 
 
Тож крокуємо до всіма очікуваної ПЕРЕМОГИ через маленькі перемоги в спортивних змаганнях на славу Університету, економічному факультету та нашої найкращої кафедри економіки.
К.е.н, доц. Балан О.Д.
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook