Виїзне практичне заняття у форматі нетворкінгу в готелі «Україна»

17 травня 2023 року

     12 травня 2023 року у супроводі викладачів кафедри доц. Гопкало Л.М. (гарант освітньої програми), проф. Бандури В.М., доц. Тривайла А.Ю. (куратор потоку) відбулось практичне заняття у форматі нетворкінгу з дисципліни «Готельна справа» для студентів 2 курсу освітньої програми «Готельно-ресторанний бізнес» та магістрів ОП «Міжнародний туристичний бізнес» у готелі, який розташовано в центрі столиці з символічною назвою – «Україна». Тема заняття «Якість та культура обслуговування на підприємстві готельного господарства».

  Попередньо опрацьований студентами теоретичний матеріал був закріплений практичними знаннями, що допомогло посилити набуття фахових компетентностей якісного обслуговування гостей – підготовки номерів до поселення, забезпечення гостей умовами захищеності та затишку, формування позитивних вражень.
  Перед заняттям студенти ознайомились з історією готелю «Україна» та сьогоденням його функціонування, вивчили організаційно-правові аспекти ведення бізнесу та формування сервісної системи.
  Практичне заняття у форматі нетворкінгу надало студентам унікальну можливість поспілкуватись з керівником відділу маркетингу та бронювання готелю «Україна» Проценко Катериною, адже обмін інформацією між людьми, об'єднаними спільними професійними інтересами в неформальній обстановці дозволяє збагатитись новими знаннями, обмінятись цікавою і корисною професійною інформацією.
 
  Провівши бліц-опитування студентів, пані Катерина показала різні категорії номерів готелю: «стандарт», «люкс», «апартамент», конференц-зали для проведення зустрічей, тренінгів, курсів, підприємство ресторанного господарства та інші приміщення. Розповіла про повноваження і відповідальність працівників на різних посадах, про вакансії, які є в готелі на сьогодні.
  Здобувачі вищої освіти, які вирішили пов’язати своє життя з готельно-ресторанною справою та туризмом отримали унікальну можливість познайомитись не тільки з інфраструктурою готелю, а й отримати відповіді на актуальні для них питання:
  • як розпочати кар’єрний шлях у готельно-ресторанному бізнесі?
  • які сучасні вимоги до персоналу?
  • як стати членом великої професійної родини готелю «Україна» ?
  Студенти поділилися своїми враженнями від виїзного практичного заняття:
Дар’я Рибалка: «Дуже цікава і змістовна зустріч. Ми побували в унікальному підприємстві, що має глибоку історію та займає впевнені конкурентні позиції навіть в складних умовах війни. Пані Катерина доступно та цікаво розповіла нам про тонкощі і секрети успішного готельного бізнесу, поділилась власним досвідом побудови кар’єри».
Дмитро Сад: «Я дізнався багато цікавого про особливості діяльності готелів в умовах війни, труднощі в організації безперебійного функціонування та подолання викликів у боротьбі за клієнта. Унікальне місце розташування готелю, комфортні номери, ресторан, який має чотири торговельні зали, викликало зацікавленість підприємством як базою для проходження виробничої практики. Пані Катерина докладно розповіла про вимоги до персоналу та практикантів і я дуже хочу спробувати пройти співбесіду та набути професійних навичок в готелі «Україна».
  ВИСЛОВЛЮЄМО ЩИРУ ВДЯЧНІСТЬ ГОТЕЛЮ «УКРАЇНА», ЗОКРЕМА Катерині ПРОЦЕНКО, ЗА ЦІКАВУ ЗУСТРІЧ, ЗМІСТОВНИЙ нетВоркінг І ПРОПОЗИЦІЮ ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ СТУДЕНТАМИ.
  А ЗСУ дякуємо за безпеку та можливості навчання та роботи. Слава Україні!
 
 
Лариса Гопкало,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму,
гарант ОП "Готельно-ресторанний бізнес"

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook