Здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» відвідали музей анатомії

17 травня 2023 року

     2 травня 2023 року здобувачі першого (бакалаврського) рівня вищої освіти 1 курсу спеціальності «Комп’ютерні науки» зі своїм куратором доцентом кафедри інформаційних систем і технологій Харченком Володимиром Віталійовичем відвідали музей анатомії, що функціонує на кафедрі анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Національного університету біоресурсів і природокористування України.

     Екскурсія, яку провів доцент Стегней Микола Михайлович, була надзвичайно цікавою та пізнавальною. До речі, на сьогоднішній день в музеї зібрано понад 1,5 тисячі анатомічних експонатів, першим з яких тут у 1989 році став череп антилопи кани.

    Микола Михайлович розповів про історію створення музею, основоположників та сучасних науковців, які продовжують примножувати його надбання. Студенти були зацікавлені такими експонатами як: скелет носорога Джоні, хобот та вуха слона Боя, який мешкав у Київському зоопарку, скелет вовка, який був героєм реклами на українському телебаченні, фрагмент скелета синього кита.
     Висловлюємо щиру вдячність доценту кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка к.в.н., доценту Стегнею Миколі Михайловичу за чудову і змістовну екскурсію.

 

Володимир Харченко,
доцент кафедри інформаційних систем і технологій
куратор академічних груп,
спеціальності комп’ютерні науки

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook