Успішно, та на високому професійному рівні проведено практичний семінар (дводенний майстер-клас) з ветеринарної дерматології собак та котів присвячений до 125 – річчя НУБіП України

18 травня 2023 року
Клінічний центр "Ветмедсервіс"

   6 та 13 травня 2023 року на базі Навчально-науково-виробничого Клінічного центру «Ветмедсервіс», що є базою факультету ветеринарної медицини з клінічної підготовки фахівців, відбувся практичний семінар (дводенний майстер-клас) з ветеринарної дерматології собак та котів.

 

   Провела майстер-клас провідний фахівець з дерматології клініки «Зоолюкс», член Українського ветеринарного дерматологічного товариства,  аспірант кафедри фармакології, паразитології і тропічної ветеринарії Антоніна Гайдамак. Учасники отримали теоретичні знання та практичний досвід з питань обстеження хворих дерматологічних тварин, розглянули різні ситуаційні задачі, відпрацювали алгоритми діагностики при різних видах уражень шкіри. Також навчились проводити зішкріби з шкіри, трихоскопію, скотч-відбиток, цитологію шкіри і мазків з вух, панч-біопсію, тонкоголову біопсію, отоскопію та мікопосів.

 

   Заняття проходили в сучасній спеціалізованій лабораторії з необхідним професійним та мультимедійним забезпеченням та живими тваринами. Слухачі окрім отриманих додаткових знань отримали відповідні сертифікати, а частина зібраних під час семінару коштів була направлена на підтримку ЗСУ.

   Всім слухачам бажаємо подальших успіхів та зростання у їх професійній діяльності !!!

   Бажаючим розвивати свої професійні знання та уміння з відповідних напрямків радимо слідкувати за інформацією про проведення навчальних курсів на базі ННВ Клінічного центру «Ветмедсервіс».

Завідувач ННВ
Клінічного центру «Ветмедсервіс»
Вячеслав СОЛОМОН

  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook