На порядку денному – Профорієнтація!

18 травня 2023, 11:30

Сьогодні, у складний для нашої держави і всіх українців час, ми чітко усвідомлюємо, що у кожного свій фронт, передову лінію якого потрібно тримати. Для всіх закладів освіти, які проводять підготовку фахівців, це – профорієнтаційна робота, бо питання здобуття якісної освіти та професійного зростання завжди будуть актуальними, а вибір професії і закладу вищої освіти є важливим етапом у житті кожного з нас. Вільна Україна, яка нині виборює свою незалежність, повинна мати найкращих фахівців!

На днях представники кафедри педагогіки Національного університету біоресурсів і природокористування України завідувач кафедри, докт. пед. наук, доцент Руслан Сопівник та асистент Василь Костинюк з профорієнтаційною місією відвідали Київський професійно-педагогічний фаховий коледж імені Антона Макаренка, вступники якого можуть вступати на навчання за освітньо-професійною програмою «Професійна освіта» за скороченим терміном.

Руслан Васильович та Василь Степанович були радо зустрінуті завідувачкою кафедри педагогіки і психології, докт. пед. наук, доцентом Ольгою Щербак та студентами випускних груп коледжу, які із зацікавленням слухали інформацію про умови вступу до НУБіП України, особливості навчання, діючу в університеті програму подвійних дипломів тощо. Особливо зацікавились майбутні вступники перспективами працевлаштування, плануючи власне майбутнє та пов’язуючи його з пропонованою спеціальністю.

Зустріч пройшла у дружній, теплій атмосфері творчої співпраці.

У фіналі студенти-випускники подякували гостям з університету за візит, побажали миру, міцного здоров’я та висловили бажання продовжити навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України.

 

Лідія Чередник,
старший викладач кафедри педагогіки

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook