Практика аспірантів кафедри

18 травня 2023 року

 Аспірант другого року навчання кафедри міжнародного права та порівняльного правознавства НУБіП України Микитюк Антон Сергійович успішно провів навчальну практику по дисципліні "Міжнародні стандарти прав людини". Завдяки сприянню та координації його наукового керівника доктора юридичних наук, професора Ладиченка Віктора Валерійовича, Микитюк А.С. зміг підготувати матеріал для навчальних занять з тем "Право на справедливий суд та на ефективний засіб юридичного захисту" та "Міжнародний захист прав людини під час збройних конфліктів», провести семінарські заняття для студентів 1 курсу юридичного факультету НУБіП України.

Студенти першого курсу успішно опанували матеріали. Майбутні правники, якими вони будуть вже майже скоро, мають бути основою української юриспруденції.

Проведені заняття з теми "Право на справедливий суд та на ефективний засіб юридичного захисту" та «Міжнародний захист прав людини під час збройних конфліктів» є важливим кроком у підготовці кваліфікованих фахівців в цій галузі.

Завідувач кафедри Віктор Ладиченко

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook