Готуємось до нового навчального року

20 травня 2023 року

16.05.2023 р. проведено засідання кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька. На засіданні кафедри виступили НПП кафедри про необхідність ремонту аудиторій, необхідність замовлення реактивів для якісного проведення лабораторних робіт з дисципліни «Гігієна тварин» та споріднених з нею дисциплін, що викладаються на 212 спеціальності. Водночас НПП кафедри зазначили, що більшість дисциплін забезпечені навчальними матеріалами (підручники, посібники, методичні вказівки, ЕНК). Також було зазначено про необхідність призначення відповідального лаборанта за проведення лабораторних робіт з дисципліни «Гігієна тварин» та споріднених з нею дисциплін. Зав. лабораторії Постой Я.А. щодо забезпеченості реактивами дисципліни «Гігієна харчових продуктів».

Співробітники кафедри також виступили щодо підготовки до екзаменаційної сесії та зазначили, що виконуються всі вимоги керівництва щодо проведення залікової та екзаменаційної сесії. Доцент Поляковський В.М. та асистент Гриб Ю.В. доповіли про організацію і проведення практичного навчання студентів.
Щодо проведення профорієнтаційних заходів у квітні зазначено про залучення до вступу на факультет ветеринарної медицини 1 студента.

 

 

 

Тетяна Таран, секретар кафедри

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook