Привітання з Днем науки!

20 травня 2023 року

Шановні наукові, науково-педагогічні працівники, аспіранти та студенти!
Щиро вітаємо з Днем науки!

 

    Це свято вшанування наукових традицій, досягнень вчених, якими ми по праву пишаємося, і на які покладаємо великі сподівання. Рівень технічного розвитку України, її авторитет на міжнародній арені багато в чому визначаються науковим потенціалом, адже саме перед вченими життя ставить складні, але дуже цікаві завдання, вирішення яких великою мірою визначає місце Україні у світовій спільноті.

 
    Сьогодні, незважаючи на труднощі, наука в Україні завдяки наполегливій праці наших вчених має сучасні наукові школи та відомі технологічні та технічні розробки. Відомо, що високий професіоналізм українських вчених високо цінується у всьому світі і владі належить докласти максимум зусиль для його реалізації.
 
    Цим святом вшановуються здобутки й традиції як наших досвідчених учених, так і молодих та зовсім юних науковців. Ми пишаємося тим, що саме від наукового потенціалу кожного з нас, великої когорти вчених загалом залежить рівень і перспективи розвитку регіону та України.
 
    Бажаємо колективу факультету нових творчих пошуків і здобутків, невичерпної енергії, наснаги та вагомих успіхів і перемог на нелегкому, але надзвичайно цікавому шляху.
 
    Хай ніколи не згасають ваші прагнення до нових знань, хай завжди вас супроводжує натхнення. Зичимо кожному з вас міцного здоров’я, благополуччя, родинного тепла та любові. Щастя, миру та злагоди вам та вашим рідним і б
лизьким!

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook