Гурток "Агротурист" переможець ХII «Фестивалю студентської науки – 2023» з призовим I місцем!

20 травня 2023 року

      З 24 квітня по 18 травня в університеті проходив ХІІ «Фестиваль студентської науки – 2023», присвячений 125-річчю Національного університету біоресурсів і природокористування України та Дню науки в Україні. Захід відбувається щорічно з метою активізації наукової роботи студентів як одного з найважливіших факторів формування фахівців нового типу, популяризації результатів та розвитку студентської науково- інноваційної діяльності в НУБіП України, залучення молоді до наукової роботи.

  18 травня відбулося фінальне засідання – підведення підсумків Фестивалю та визначення кращих студентських наукових гуртків університету, яке об’єднало велику громаду вчених у складі ректора Станіслава Ніколаєнка, представників ректорату, науково-педагогічних працівників, Спілки молодих вчених та команд 26 кращих студентських наукових гуртків факультетів та ННІ університету, Бережанського, Ніжинського агротехнічних інститутів, Ірпінського, Бережанського, Ніжинського, Рівненського, Боярського, Мукачівського фахових коледжів, Заліщицького фахового коледжу імені Є. Храпливого, Бобровицького фахового коледжу імені О. Майнової, загалом 179 учасників.

    Станіслав Ніколаєнко також підкреслив, що, незважаючи на надзвичайно важкі часи для України, наш університет стабільно забезпечує свою життєдіяльність, максимально підтримує студентів та науково-педагогічних працівників та покладає велику надію на внесок молоді у відбудову України.

 
 
     Далі Фестиваль продовжив свою роботу шляхом заслуховування презентацій студентів про діяльність та здобутки студентських наукових гуртків переможцями І етапу фестивалю та спілкування конкурсантів з членами Комісії Фестивалю, у складі представників науково-дослідної частини, Ради молодих вчених, Ради аспірантів, Сенату студентської організації університету.
  Членами комісії була відзначалися актуальність та ефективність наукових досліджень, участь та результативність у науково-технічних заходах, зокрема всеукраїнських та міжнародних наукових конкурсах та конференціях, публікаційна активність студентів-гуртківців нашого університету.
     Діяльність, здобутки і перспективи розвитку гуртка "Агротурист" представляла староста гуртка, студентка 2 курсу спеціальності "Туризм і рекреація" Ангеліна Шелестюк. Доповідь зацікавила комісію та викликала жваву дискусію.
 
 
      За результатами засідання ХІІ «Фестивалю студентської науки -2023» І місце здобув гурток "Агротурист" (керівник гуртка - к.е.н., доцентка кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Ірина Кудінова) – ННІ неперервної освіти і туризму.
 
  Вітаємо старосту гуртка Ангеліну Шелестюк і керівника Ірину Кудінову, бажаємо миру й нових перемог!!!
Дякуємо ЗСУ за можливість навчати, навчатися і розвиватися!!!
Разом до Перемоги!!!
 
Ірина Кудінова, 
керівник гуртка "Агротурист"
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook