Зустріч магістрів з куратором перед іспитами

19 травня 2023 року
платформа Zoom

 

19 травня 2023 року в дистанційному формат відбулась зустріч магістрів першого року навчання 3 групи факультету землевпорядкування з наставником, доцентом кафедри земельного кадастру Наталією Бавровською. Серед головних тем обговорення – закінчення навчального року, складання екзаменаційної сесії, проходження виробничої практики та підготовка магістерських робіт.

Куратор групи підвела підсумки 2022-2023 навчального року, наголосила на важливості своєчасної здачі практичних робіт та захисті курсових проектів, як головного аспекту успішного закриття сесії.


Було обговорено питання, щодо проходження виробничої практики, яка починається з 5 червня 2023 року. Виробнича практика для магістрів є важливою складовою академічної програми, спрямованою на практичне застосування набутих знань та навичок у реальному робочому середовищі. Куратор повідомив про внесення змін щодо початку навчального року, який розпочнеться з 15 серпня.Окрему увагу було приділено питанню підготовки магістерських робіт. Наталія Михайлівна, наголосила на важливості співпраці з науковими керівниками, написанні статей та участі у наукових конференціях.
Під час зустрічі було також обговорено плани на майбутній навчальний рік та інші організаційні моменти освітнього процесу. Незважаючи на те що зустріч відбувалась у онлайн форматі, студенти активно долучалися до розмови, задавали питання, які їх цікавили.

Ольга Федук, староста магістрів 3 групи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook