Травневе засідання кафедри: готуємося до 125-річчя НУБІП України

20 травня 2023, 17:51

 18 травня 2023 року відбулося чергове засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації, яке відбулося у очному форматі в 128 аудиторії 3 корпусу. На засіданні кафедри були присутні проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук, декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька та запрошені гості з інших кафедр.


 Головним питання, яке було розглянуто на засіданні кафедри, це питання про підготовку до конференції до 125-річчя рідного Університету. Наступний тиждень буде святковий, тому адміністрацією університету заплановано низку заходів, які будуть присвячені цій визначній події. Це і круглі столи, спортивні змагання, зустріч ректора зі студентським активом, різні виставки, урочисті зібрання колективів факультетів та інститутів, відкриття лабораторій і міжнародна науково-практична конференція, багато іншого. Колектив кафедри з радістю долучиться до святкових заходів.


 Відповідно до порядку денного завідувач кафедри Валентина Культенко з акцентувала увагу на підготовці до літнього екзаменаційної сесії, нагадала про те, що кожен науково-педагогічний працівник має дотримуватися положення про заліки та іспити, яке діє в НУБіП України.


 Також, Валентина Павлівна озвучила інформацію про розподіл педагогічного навантаження на І семестр 2023-2024 навчального року.


 Ще одним важливим питанням на якому було наголошено завідувачкою кафедри це залучення абітурієнтів для вступу в магістратури та їх реєстрація на єдиний вступний іспит (ЄВІ).


 Також були розглянуті методичні вказівки та електронні курси, які були рекомендовані до розгляду на вченій раді факультету.


  Були розглянуті і інші питання життєдіяльності нашої кафедри.

 

Секретар кафедри,
Ірина Матвієнко

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook