Вадим Гринюк із міста Тетіїв Київської області обирає механіко-технологічний факультет НУБіП України

21 травня 2023 року
   Вибір професії – один з найважливіших моментів у житті кожної людини. Перш за все – це відповідальність, яка полягає в тому, щоб обрати саме свій шлях та із задоволенням йти ним, адже робота займає більшу частину життя людини. Обираючи свій професійний життєвий шлях, потрібно розібратись у величезній різноманітності сучасних професій, зрозуміти їх зміст і реально оцінити свої здібності та інтереси. Якщо вибір зроблено правильно, то людина навчається і працює із задоволенням, майбутня професійна успішність гарантована. Тому зараз абітурієнти зважують свої можливості, оцінюють майбутню альма-матер, в якій здобуватимуть улюблену професію.
   Вадим Гринюк з міста Тетіїв Київської області прагне навчатися в НУБіП України на механіко-технологічному факультеті. Юнак дуже любить техніку та має активну життєву позицію. 

   — Вадиме, розкажіть про себе, чому ви вирішили здобути вищу освіту?
— Я закінчив Тетіївську загальноосвітню школу № 3 Київської області. Серед величезної кількості пропозицій професій дуже важко знайти свою. Я мріяв пов’язати своє життя з інженерною справою, але так трапилось, що за порадою друзів вибрав іншу спеціальність. В минулому році я успішно закінчив коледж та отримав освітній ступінь молодшого бакалавра. А щоб професійно розвиватись надалі, потрібно здобути вищу освіту, яка дасть теоретичні і практичні знання та вміння і розширить пропозиції у виборі престижної роботи.
   — Що вплинуло на вибір факультету та спеціальності?
— Звертаючи увагу на ринок праці, легко помітити, що останнім часом спостерігається підвищений попит на технічні спеціальності. На вибір факультету та спеціальності вплинули моє захоплення технікою, а також поради родини, мене з дитинства цікавили інженерна механіка та інші технічні сфери. Серед випускників механіко-технологічного факультету є багато прикладів успішної самореалізованості. Я взяв участь в олімпіаді і надіюсь, що це дасть мені можливість отримати додаткові бали. Надіюсь вступити на спеціальність «Агроінженерія» і за роки навчання я зможу вивчити та попрактикуватись на сучасній аграрній техніці, отримати навички спілкування з людьми, з керівництвом, загартовувати свій розум та лідерські якості.
   — Як розпочався ваш шлях знайомства з НУБіП України?
— Навчаючись у коледжі, я вже знав про НУБіП України. Тут навчалися мої старші друзі. А після розмови з викладачами кафедри охорони праці і біотехнічних систем у тваринництві я остаточно утвердився у своєму виборі на користь механіко-технологічного факультету, що плекає під своїм крилом інтелектуальну, творчу та креативну молодь, яка, попри усі перепони воєнного стану має змогу належним чином розкрити свій науковий та особистісний потенціал. Не сумніваюсь, що я одержу тут знання, які стануть у нагоді в моєму житті. Для мене НУБіП України – пріоритет № 1.
   — Які маєте захоплення та про що мрієте?
— Я полюбляю різні спортивні ігри, люблю читати книги та все, що стосується історії розвитку техніки в Україні. Серед моїх захоплень найбільше – це вивчення нових моделей автомобілів, тракторів та іншої техніки. Люблю також подорожувати.
Коли я розмірковую про своє майбутнє, я не можу сказати напевно, яким воно буде. Але я впевнений, що найважливішими речами для мене в майбутньому будуть сім’я і робота. Я думаю, що гарна освіта потрібна для того, щоб влаштуватись на гарну роботу та отримувати задоволення від улюбленої справи. Професія інженера – це дуже важливий вибір, який визначає все майбутнє життя. У майбутньому я мрію стати висококваліфікованим спеціалістом, розвивати агроінженерну сферу в Україні, та можливо, вийти на міжнародний рівень.
   — Вадиме, дякуємо вам за розмову, за те, що поділились своїми думками та планами. Щиро бажаємо Вам повній мірі розкрити свій потенціал та лідерську позицію, реалізувати усі свої амбітні плани! Успіхів і Перемоги! Чекаємо в рядах першокурсників механіко-технологічного факультету НУБіП України!

Інтерв’ю з абітурієнтом провели:
професор Віктор Поліщук та доцент Євгенія Марчишина,
кафедра охорони праці та біотехнічних систем у тваринництві

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook